Om MarketWire

Vores fokus er på de danske børsnoterede selskaber og de nyheder, der betyder noget for dem. Vi overvåger fondsbørsmeddelelser og rapporterer fra investormøder, kapitalmarkedsdage og branchekonferencer verden over.

MarketWire
Rådhuspladsen 37
1785 København V

finans@marketwire.dk          Tlf. 33 30 80 60

Sådan arbejder vi

MarketWire er dedikeret til danske finansnyheder

Sekunder er vigtige i den finansielle verden. Derfor har vi konsekvent fokus på hastighed - både i vores daglige arbejde og i vores teknologi.

Men hastighed kan ikke stå alene. Derfor bidrager vi også med perspektiv og kontekst i form af interviews med topchefer og analyser fra både ind- og udland.

Med løbende beretninger fra aktie- og obligationsmarkedet holder vi dig orienteret om udviklingen, og vi overvåger de vigtigste makroøkonomiske historier, det politiske univers og udenlandske begivenheder.

Med vores finanskalender, estimat- og optaktsartikler inden regnskabstal er du klar til dagens nyhedsstrøm.

MarketWire trækker på en snart 25 år lang erfaring som de finansielle markeders danske nyhedsmedie. Redaktionen udgøres af engagerede journalister med solid baggrund i finansmarkederne og finansjournalistik.
Vi ved, hvad der er vigtigt - og hvad der ikke er.

UAFHÆNGING OG TROVÆRDIG

MarketWire har en lang historie – og flere navne – bag sig.

I 2021 opkøbte JP/Politikens Erhvervsmedier Ritzau Finans, der blev stiftet i 2011 som en fusion mellem nyhedsbureauet Direkt og RB Børsen. Store Kongensgade blev skiftet ud med Rådhuspladsen, og nye ejere og friske omgivelser kaldte på forandring.
Så Ritzau Finans blev til MarketWire.

Bundlinjen er dog den samme. MarketWire er i dag en uafhængig forretningsenhed med egen redaktion, ledelse og salg og bestræber sig hver dag på fortsat at være Danmarks ubestridt stærkeste leverandør af uafhængige og troværdige finansielle nyheder.


Kontakt
Kontakt de enkelte journalister

Du er velkommen til at kontakte de enkelte journalister, men da vi har skiftende vagter, anbefaler vi at bruge vores fælles mail finans@marketwire.dk til generelle henvendelser – den tjekkes konstant.

Læs om journalisterne her