Redaktionen hos MarketWire

Du er velkommen til at kontakte de enkelte journalister, men da vi har skiftende vagter, anbefaler vi at bruge vores fælles mail finans@marketwire.dk til generelle henvendelser. Den overvåges konstant.

MarketWire
Rådhuspladsen 37
1785 København V

finans@marketwire.dk          Tlf. 33 30 80 60

Søren Funch
Direktør og ansvarshavende chefredaktør
sfu@marketwire.dk
Søren Funch er direktør og ansvarshavende chefredaktør for MarketWire. Søren Funch er Cavling-prismodtager, og han har været erhvervsjournalist i mere end 15 år for blandt andet Jyllands-Posten og Berlingske Tidende - kun afbrudt af en periode som korrespondent for Jyllands-Posten i Bruxelles.
Henning Nielsen
Nyhedsredaktør
hni@marketwire.dk
Henning Nielsen er nyhedsredaktør og dækker desuden nyheder om FLSmidth. Han er uddannet journalist med erfaring fra blandt andet Ugens Rapport, Information og Ritzaus Bureau og har arbejdet med finansjournalistik siden 1990.
Michael Lund
Analysechef
mlu@marketwire.dk
Michael Lund er uddannet cand. merc. i International Business fra CBS. Efter en længere periode som finansjournalist har Michael i en årrække primært arbejdet med udvikling og data. Han har blandt andet medvirket til udviklingen af vores nyhedsapp, flashrobot og grafværktøj.
Claus Mikkelsen
Journalist
mik@marketwire.dk
Claus Mikkelsen er uddannet cand.merc i finansiering og souschef på MarketWire. Han har tidligere arbejdet som chefanalytiker, aktiechef og aktiehandler. Claus Mikkelsen har været finansjournalist siden 1996.
Charlotte Mackeprang
Journalist
cma@marketwire.dk
Charlotte Mackeprang er uddannet journalist og har blandt andet været ansvarlig for erhvervsredaktionen på Ritzaus Bureau samt været på Forbruger-redaktionen på B.T. På MarketWire dækker hun Danske Bank, Novonesis, Pandora og Jyske Bank.
Jakob Dalskov
Journalist
jad@marketwire.dk
Jakob Dalskov er uddannet HA-Jur. Hans journalistiske hovedinteresse er medicinal- og biotekselskaber, som Novo Nordisk, ALK-Abelló og Genmab. Jakob Dalskov har desuden tidligere arbejdet for Nyhedsbureauet Direkt, Bonnier og Bloomberg.
Flemming Thestrup Andersen
Journalist
flt@marketwire.dk
Flemming er oprindeligt bankuddannet, før han i 2001 tog et skridt over mod det journalistiske fag med ansættelse som økonom hos Bonnier Finansinformation. Sidenhen var han med til at starte Direkt. Hos MarketWire har han ansvar for dækningen af selskaberne Vestas, Tryg, NKT, Sydbank og Topdanmark.
Mikkel Brix Kvols
Journalist
mbk@marketwire.dk
Mikkel Brix Kvols er uddannet journalist og har tidligere arbejdet på Nyhedsbureauet Direkt og Jyllands-Posten. Mikkel følger det danske aktiemarked tæt - med særligt fokus på GN, Demant, Novo Nordisk og Lundbeck.
Jakob Due Jakobsen
Journalist
jdja@marketwire.dk
Jakob Due Jakobsen er uddannet cand.scient.soc fra RUC. Han har arbejdet med børsrelateret nyhedsformidling siden ansættelsen i Aktiefokus i 2009, og han kom til Ritzau Finans i 2019. På Marketwire dækker Jakob DSV, Rockwool, Nordea og Netcompany.
Christian Iversen Kielberg
Journalist
chki@marketwire.dk
Christian Iversen Kielberg er uddannet journalist og beskæftiger sig hos MarketWire med selskaberne Ørsted, Vestas, A.P. Møller-Mærsk, Norden samt ISS. Christian har tidligere arbejdet for Dagbladet Børsen og har derudover en strålende karriere som vinduespudser bag sig.
Morten Frederik Heltoft
Journalist
mfh@marketwire.dk
Morten Heltoft er oprindeligt uddannet cand. mag. i kommunikation og it, men har siden 2018 været i MarketWire, hvor han har haft hele sin journalistiske opbringelse. Morten dækker Ambu, Coloplast, Zealand Pharma i C25 samt DFDS og Ringkjøbing Landbobank.
Trine Vestergaard
Journalist
trve@marketwire.dk
Trine Vestergaard er uddannet journalist og beskæftiger sig hos MarketWire med A.P. Møller-Mærsk, NTG, Bavarian Nordic og bryggerierne Carlsberg og Royal Unibrew. Hun har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen og hos Watch Medier.
Sten Blindkilde
Journalist
sbl@marketwire.dk
-
Flemming Kruhøffer
Journalist
flk@marketwire.dk
-