Leverancer

MarketWire dækker alle selskaber noteret på NasdaqOMX i København samt udenlandske virksomheder af relevans for det danske marked. I samarbejde med ledende udenlandske nyhedsbureauer rapporterer MarketWire også om internationale begivenheder.

Nyheder

Leverancer

TERMINAL-LØSNINGER
Private investorer og virksomheder kan få MarketWires realtidstjeneste med flasher via Ritzau Online Trader eller via en af vores mange partnere. Blandt MarketWires kunder tælles landets største banker, børsmæglerselskaber og pensionskasser.

HJEMMESIDER
Trænger hjemmesiden til “liv” er en af mange muligheder produktet “Tophistorier”, hvor kunderne dagligt får de vigtigste nyheder med et kvarters forsinkelse. Pengeinstitutter og aviser er her blandt MarketWires kunder.

MEDIER
MarketWire leverer nyheder til de største danske dagblade. Enten bruger dagbladene MarketWires nyheder direkte i avisen, eller også tager medierne afsæt i MarketWires hurtige og troværdige nyheder.

MARKETWIRE WEB-APP
MarketWire har en Web-App, der er browser baseret og er derfor kompatibel med både telefon og tablet. Kontakt tm@marketwire.dk for at høre næmere.


Adgang til vores produkter

MarketWire dækker alle forhold og begivenheder, der påvirker kursudviklingen på aktie-, rente- og valutamarkederne.

Få adgang